+386 1 566 17 44 info@ataco.si

Servis

Hitra asistenca iz oddaljene lokacije

Pogosto se zgodi, da zaradi težave, katero je mogoče odpraviti v 15ih minutah, vaše delo trpi celo popoldne. V kolikor je vaša internetna povezava še vedno aktivna, se lahko na vaš računalnik priklopimo preko varne povezave in težave odpravimo še preden si skuhate kavico.

V kolikor težav preko oddaljene pomoči ni mogoče odpraviti, se bomo oglasili pri vas osebno vedoč, da smo preliminarne vzroke že izključili in bo tako servis hitrejši in učinkovitejši.

servisne-storitve

Računalniški servis na terenu

Izognite se dostavljanju računalnika, prenosnika, tiskalnika ali druge opreme na servis. Prišli bomo ob vam primernem času, vam že v naprej sporočili okvirni čas, ki ga bomo potrebovali za odpravo napake oz. vaš računalnik odpeljali, popravili in ga priklopili nazaj na vašem delovnem mestu ali domu.

Lahko nam zaupate, da se bomo popravila vašega računalnika lotili z visoko stopnjo profesionalnosti in delo opravili v okviru ocenjenih in sporočenih stroškov.

Nadgradnje računalnika

V kolikor je vaš računalnik počasen, še ne pomeni, da morate kupiti novega. Pogosto gre namreč za stanja, katere je mogoče izboljšati z nadgradnjo strojne in reinstalacijo programske opreme.

Reševanje podatkov

Reševanje podatkov je resen posel in v kolikor ne želite tvegati še večje škode, je to delo, ki ga je potrebno zaupati specialistu.

  • Reševanje podatkov (RAID, IDE, EIDE, SATA, SAS in SCSI) in el. pošte
  • Popravek particij (Windows, Linux, UNIX, itd.)
  • Obnova RAID polj
  • Reševanje podatkov iz podatkovnih baz (SQL strežnik, Sharepoint, Oracle, …)